September 1, 2013

My first time anal - Η πρώτη μου φορά από πίσω!


Έτσι ήταν και για μένα η πρώτη μου φορά από πίσω ... με πονούσε αλλά μου άρεσε ... βόγκαγα από πόνο και καύλα ταυτόχρονα! Αλλά και κάθε φορά που το πρωτοκάνω με καινούριο boyfriend, φροντίζω να τον κάνω να νομίζει ότι είναι η πρώτη φορά για μένα. Όσο και αν θέλω να μου σκίσει άγρια το κωλαράκι μου, πρέπει να τον αφήνω να νομίζει τουλάχιστον ότι είναι αυτός που ξεπαρθενεύει την κωλοτρυπίδα μου ... να ακούει τα βογγητά μου και να τον κοιτάω απόλυτα υποταγμένη και καυλωμένη για την ''πρωτόγνωρη'' εμπειρία που με ''έπεισε'' να δοκιμάσω μόνο μαζί του ... η οποία με έφτασε σε πολλαπλούς οργασμούς. Αυτό ακριβός δεν θέλετε αγόρια? Αυτό σας δίνουν τα κορίτσια! Την αίσθηση ότι μόνο εσύ με κατάφερες ... την αίσθηση ότι παρόλο που πονάω με έχεις καυλώσει απίστευτα ...την αίσθηση ότι θα κάνω ότι μου ζητάς ... την αίσθηση ότι είσαι ο πρώτος ... την αίσθηση ότι είσαι ο καλύτερος .... την αίσθηση ότι εσύ με οδήγησες σε καινούρια μονοπάτια ... την αίσθηση ότι με κάνεις να χύνω για σένα ... την αίσθηση ότι θα σε θυμάμαι για πάντα ... Την αίσθηση ότι είσαι Θεός.



6 comments:

  1. Θεά όπως πάντα...

    ReplyDelete
  2. Το κρατώ...Θα θελα πολύ να συμβεί να σαι σιγουρη :)

    ReplyDelete
  3. Kapios antras poy exei empiries einai efkolo na katalabei an exi kanei gkomena 3ana anal para poli efkolo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπητέ, ένας έμπειρος άντρας που θα του χάριζα την τρυπούλα μου, θα εκτιμούσε το ταλέντο μου στην υποκριτική και θα έμπαινε με μεγάλη χαρά στον ρόλο του ''Θεού'' μου ... ;)
      Live your myth in greece ...

      Delete
  4. Σε βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα μακάρι να σε μπορούσα να σε γνωρίσω, είμαι πολύ περίεργος.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Anonymous, είσαι πολύ καλός! Για να γνωρίσεις μια γυναίκα δεν πρέπει να είσαι απλός ''πολύ περίεργος'' ... μόνο θαρραλέος με αυτοπεποίθηση και ανοχή στην ενδεχόμενη προσωρινή απόρριψη! Αργα η γρήγορα θα υπέκυπτε σε ότι της ζητούσες και Θα γινόσουν ο Θεός της, αφού πρώτα την έκανες να νιώσει ότι είναι μια Θεά! Το ''Σε βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα'' δεν με κάνει να νιώθω αρκετά Θεά ... Μπορείς και καλύτερα! Ξανάπροσπάθησε!

      Delete

Thanks for your hot comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

30 Days Top 10