March 12, 2013

Cat Woman Party Time!



Στα όλα τα μασκέ πάρτι που πήγα αυτές τις απόκριες γνώριζα και από έναν super-ήρωα.  Στο πρώτο πάρτι γνώρισα έναν ''Batman'' (τον λένε Γιάννη), στο δεύτερο γνώρισα έναν ''Spaiderman'' (Κωνσταντίνος) και προχθές γνώρισα τον ''Superman'' (Βασίλης).
Είχα πάει και στα τρία ντυμένη ''Catwoman''! Όπως καταλαβαίνετε οι γνωριμίες έγιναν γρήγορα  Σε ένα μασκέ πάρτι που είσαι ντυμένη Catwoman, οι πρώτοι που θα σου κολλήσουν είναι οι αρσενικοί super-ήρωες



Το καλό με αυτούς είναι ότι έχουν μεγάλη ''αυτοπεποίθηση'' και καταλαβαίνεις πιο εύκολα ( λόγω του κολάν που επιβάλει η στολή τους ) τα ''προσόντα'' τους αλλά και τις διαθέσεις τους! Μετά από λίγα ποτά, ξέφρενο χορό, αρκετή ζαλάδα, μερικά χάδια, φιλιά, περισσότερα χάδια, και άλλα φιλιά ... άρχισαν να βγαίνουν πιο εύκολα τα υπονοούμενα και από τις δυο πλευρές... που ταιριάζουν σε υπερήρωες όπως:

Superman: ''φαντάσου τι super-kids θα κάναμε αν ήμασταν ζευγάρι''
Catwoman: ''προς το παρόν ας ξεχάσουμε τα παιδιά ... και ας φανταστούμε μόνο τo super-sex που θα κάνουμε απόψε ...''


Spiderman: ''μπορώ να σε ακινητοποιήσω αν σου εκτοξεύσω τον κολλώδη αραχνόιστό μου''
Catwoman: ''προτιμώ να με ακινητοποιήσεις με χειροπέδες και να μου εκτοξεύσεις τα κολλώδη χύσια σου ... παντού!''


Batman: ''θες να σε πάω βόλτα ... με το batmobile ?''
Catwoman: ''αν λες batmobile ... αυτό που φουσκώνει στο κολάν σου... να με πας όπου θες!''


Και στις τρεις περιπτώσεις καταλήξαμε στο σπίτι μου ... και τις τρεις βραδιές πέρασα υπέροχα! Κάθε βραδιά με τον καθένα από τους super-εραστές μου ήταν καταπληκτική ... Φανταστείτε ... super-sex με τον Batman! μετά από λίγες μέρες να σε ''παίρνει'' από παντού ο Spiderman ... και λίγες μέρες αργότερα να νιώθεις βαθιά μέσα σου τον Superman! χάνοντας τα την Γη κάτω από τα πόδια σου, από τούς πολλαπλούς οργασμούς!! Τι άλλο με περιμένει?
Το φαντάστηκα όταν ήμουν με τον Spiderman ... και έτρεμαν τα πόδια μου από καύλα. Όταν γνώρισα τον Superman απογειώθηκα και μόνο με την σκέψη! Το μόνο που θέλω πια, και ''τελειώνω'' και μόνο που το σκέφτομαι, είναι το πότε... θα με πάρουν και οι τρεις μαζί! Απλό! Θα κάνω πάρτι μασκέ στο σπίτι μου και θα καλέσω και τους τρεις!




2 comments:

Thanks for your hot comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

30 Days Top 10