September 29, 2013

Lick me, Fuck me, and Cum on me!

 Lick me ...
Touch me ...
 Fuck me ...
 Fuck me ...
  Fuck me ...
  Fuck me ...
  Fuck me ...
 Cum on me ...
 mmmmmm ...
I love you!

September 26, 2013

Πίσω από τις πόρτες ενός φτηνού ξενοδοχείου - Hotel room fucking


Εδώ... πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός φτηνού ξενοδοχείου, που κατάφερες να με φέρεις, απλός επειδή καύλωσα με αυτές τις 2 - 3 καυτές ανάσες - στιγμές, λίγο πριν σε φιλήσω για πρώτη φορά. Εδώ! παρότι μόλις σε γνώρισα σε ένα μπαράκι λίγο πριν φύγω μόνη για το σπίτι. Εδώ θα στα δώσω όλα! ότι μου ζητήσεις! Εδώ μακριά από τους γνωστούς μου γείτονες που με κοιτούν τα πρωινά με μίσος. Εδώ για να μπορώ να βογκάω και να φωνάζω όσο θέλω καθώς τελειώνω. Εδώ που ακούω οργασμούς από τα διπλανά δωμάτια. Εδώ που οι αναστολές χάνονται και βγαίνει ο άλλος μου εαυτός, αυτής που δεν θέλει να έχει την ταμπέλα της τσούλας, της πουτάνας, του ξέκωλου ... στα μάτια των ένοικων των διπλανών διαμερισμάτων! Αυτής που θέλει να είναι το ξέκωλοτσουλάκι και το πουτάνακι μόνο για εσένα που με έφερες ΕΔΩ! Μόνο για σένα, που το μόνο που σε νοιάζει είναι να περάσουμε καλά μαζί! Για εσένα που θα με κάνεις να φωνάζω από καύλα, χωρίς να με νοιάζει αν με ακούν! Το πουτανάκι σου, που θα στα δώσει όλα με προοπτική τον υπέρτατο οργασμό ... το πουτανάκι που του αρέσει να φωνάζει και να μιλάει βρόμικα, το πουτανάκι που καυλώνει με χαστούκια και βρισιές, το πουτανάκι που του αρέσει να το σκίζουν και από το κώλο, το πουτανάκι που φτάνει σε οργασμό μόνο για εσένα που με έφερες εδώ! Το πουτανάκι που θα σε ρουφάει, εκλιπαρώντας να χύσεις στο στόμα μου για να τα καταπιώ όλα!
Αυτά σκεφτόμουν πίνοντας το τελευταίο μου ποτό ... καρφώνοντας τα μάτια μου στα μάτια σου ... περιμένοντας να έρθεις να μου μιλήσεις, να με κερδίσεις, να με μεθύσεις και να με πάρεις μαζί σου να πάμε κάπου να είμαστε μόνοι μας ... και το έκανες! Με έφερες εδώ! Ντρεπόμουν να το ομολογήσω ντρεπόμουν να το παραδεχτώ ... αλλά από μέσα μου το ευχόμουν και το ήθελα πολύ! Δεν είμαι πια το ντροπαλό καλό κοριτσάκι που απλός παρασύρθηκε εδώ μαζί σου, μετά από λίγα παραπάνω ποτά με προοπτική την πολυπόθητη σχέση ... είμαι ελεύθερη να ζήσω τα πάντα είμαι ελεύθερη να νιώσω τα πάντα! Εδώ μακριά από τα γεμάτα μίσος μάτια των άλλων ... Εδώ πίσω από τις πόρτες ενός φτηνού ξενοδοχείου ...



September 1, 2013

My first time anal - Η πρώτη μου φορά από πίσω!


Έτσι ήταν και για μένα η πρώτη μου φορά από πίσω ... με πονούσε αλλά μου άρεσε ... βόγκαγα από πόνο και καύλα ταυτόχρονα! Αλλά και κάθε φορά που το πρωτοκάνω με καινούριο boyfriend, φροντίζω να τον κάνω να νομίζει ότι είναι η πρώτη φορά για μένα. Όσο και αν θέλω να μου σκίσει άγρια το κωλαράκι μου, πρέπει να τον αφήνω να νομίζει τουλάχιστον ότι είναι αυτός που ξεπαρθενεύει την κωλοτρυπίδα μου ... να ακούει τα βογγητά μου και να τον κοιτάω απόλυτα υποταγμένη και καυλωμένη για την ''πρωτόγνωρη'' εμπειρία που με ''έπεισε'' να δοκιμάσω μόνο μαζί του ... η οποία με έφτασε σε πολλαπλούς οργασμούς. Αυτό ακριβός δεν θέλετε αγόρια? Αυτό σας δίνουν τα κορίτσια! Την αίσθηση ότι μόνο εσύ με κατάφερες ... την αίσθηση ότι παρόλο που πονάω με έχεις καυλώσει απίστευτα ...την αίσθηση ότι θα κάνω ότι μου ζητάς ... την αίσθηση ότι είσαι ο πρώτος ... την αίσθηση ότι είσαι ο καλύτερος .... την αίσθηση ότι εσύ με οδήγησες σε καινούρια μονοπάτια ... την αίσθηση ότι με κάνεις να χύνω για σένα ... την αίσθηση ότι θα σε θυμάμαι για πάντα ... Την αίσθηση ότι είσαι Θεός.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

30 Days Top 10